Kost och näring

Jag jobbar endast med naturliga produkter både för ditt inre och ditt yttre. Vill du exempelvis reducera ärr eller få bort ringar under ögonen? Kanske bli av med acne eller minska exem? Har du problematik med rosacea? Testa min ansiktsmask! Sulfat, och parabenfri, fri från allt från oljeindustrin och aldrig djurtestat eller liknande, dvs 100% vegansk.  Utöver detta har jag även tillskott så som omega 3, noni, livslust för för honom/henne och mycket mer!

 

Jag hoppas på att kunna tillgodose ALLT du och din kropp behöver, vilket leder till ett bättre välmående, samt alla rätta förutsättningar för ett långt och hälsosamt liv!

 

Ansiktsmasken:

Du förtjänar att se tidlös ut, utan att behöva betala en förmögenhet. Detta innovativa trestegs-program innehåller välgörande örter och växtextrakt som bidrar till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor samt ger en ökad spänst. Redan efter första användningen har du fått en mer ungdomlig lyster.

Rengöringen börjar med att försiktigt och grundligt rengöra huden och förbereda den för ansiktsmasken. Ansiktsmasken stärker och stramar upp genom isometrisk träning av dina ansiktsmuskler. Du kan känna hur masken stramar åt i ansiktet! Avsluta med den lätta fuktighetskrämen som återfuktar och gör huden smidig och silkeslen för att ge dig en strålande lyster. Ta dig tid att njuta av denna kvalitetsprodukt och de unika fördelar som detta trestegs-program ger dig, nu helt fritt från parabener.

 

Huvudingredienser

Aloe Vera-blad, jojoba, sericin, natriumhyaluronat, lösligt kollagen, karragentång,  akaciagummi och ytterligare växtextrakt.

ReStor Vital:

I en värld där vi ständigt utvärderas baserat på vår prestation kan det ibland vara svårt att hålla sig vaken, aktiv, och full av energi hela dagen. Vi förbrukar en stor mängd fysisk och psykisk energi i vår stressiga vardag. Adrenal utmattning och trötthet bryter ner våra ATP-nivåer, som gör att många av oss känner sig trötta och i behov av att bli uppiggade.

Restor Vital ger dig energi hela dagen oavsett var du är – hemma eller på arbetet, i klassrummet, på gymmet, eller på språng! Restor Vital innehåller en varumärkesskyddad blandning av sex olika ingredienser och är särskilt utformad för att hjälpa personer med behov av mycket energi. Jasminblomextrakt, L-arginin, och taurin hjälper oss att fylla på våra nivåer av kalcium ATPase, ett naturligt förekommande enzym i kroppen som är avgörande för cellulär hälsa. Grönt te-extrakt, ingefärspulver, och D-ribos ger extra fysisk och psykisk uthållighet. Med alltifrån ökad energi till ett förbättrat fokus ger Restor Vital fördelar åt de som har en aktiv livsstil, så att de kan prestera på topp och uppnå optimal kraftfullhet.

Omega3:

Vi varnas ofta för farorna av att konsumera för mycket fett, men i själva verket finns det både bra och dåliga fetter och alla har inte samma sammansättning. Fetter som återfinns i olika typer av mat kan brytas ner till olika fettsyror i kroppen. Bland dessa räknas Omega-3 fettsyror som essentiella fettsyror, vilka är viktiga för cellmembranen (som är en nyckelfaktor till en välfungerande kropp och hälsa)

Omega-3: EPA och DHA

EPA och DHA är kända som de två viktigaste Omega-3 fetterna för hälsan. De är nyckeln till en optimal funktion av kroppens system såsom hjärnan, hjärtat, ögonen och lederna. 

En mycket raffinerad och koncentrerad Omega-3 fiskolja, kapsel (gelatin, glycerin och källvatten), naturliga citrussmaker och en äganderättsskyddad antioxidantblandning (bestående av rosmarinextrakt, solrosolja [frön], askorbylpalmitat och naturliga tokoferoler).

. Engagemang för hållbar utveckling

Fiskoljan som används i denna produkt kommer från hållbara källor som uppfyller strikta standarder för certifiering av Friends of the Sea (FOS); en internationell organisation som ägnar sig åt bevarande av marina livsmiljöer runt om i världen.

StemRenu:

Denna avancerade formula innehåller extrakt från befruktade hönsägg samt havsalger och Aloe Vera. Dessa ingredienser kan bidra till att vårda och återuppbygga kroppen så den kan hålla sig mer ungdomlig och i balans.

Signalmolekyler och stamceller är exempel på två faktorer som har en avgörande betydelse för optimal hälsa och föryngring. StemRenu fungerar genom att förse kroppen med signalmolekyler. Det som skiljer stamceller ifrån vanliga celler är deras förmåga att anpassa sig efter det behov som finns bland de olika celltyperna – muskler, ben, fett och brosk etc.

Stamceller kan ersätta och förnya gamla celler, vilket i sin tur erbjuder en enorm potential till att förbättra vår hälsa och vårt välbefinnande.

Kroppens nivåer av signalmolekyler och stamceller minskar när vi åldras. Vi börjar då se tydliga tecken på att vi blivit äldre.

StemRenus viktigaste ingrediens, young tissue extract, dvs befruktat hönsägg, är den enda kända födoämneskällan till pre-embryonala signalproteiner idag. Vi utvinner vävnadsextrakt från ekologiskt odlade och befruktade hönsägg från Norge som utvecklats i upp till 9 dagar.

Dessa pre-embryonala proteiner innehåller rikliga mängder av den näring våra kroppar behöver för att kunna fortsätta aktivera och stimulera våra stamceller så normalt som möjligt.

Då jag jobbar främst utifrån Dr Robert Morse vad gäller kost och näring, så var jag också väldigt noga med att ENDAST jobba med så rena/naturliga och effektiva produkter som möjligt!

"Med Naturens Läkande krafter vid intag av frukt, grönsaker, bär, meloner, växter och örter så är kroppen helt fantastisk på att rena, återbalansera & reparera sig!  (Våra kroppar jobbar ständigt med att försöka hålla sig friska).  Och hjälper vi den på traven med att rensa bort all belastning, inflammationer, virus, bakterier, gifter och slaggprodukter, samt jobbar igång lymfa/organ mm, så produceras nya friska celler och magi kommer börja ske!"

- Natalie Kervén, Academy of Nature

Fråga mig gärna mer vid intresse.